Inzaghijeva ruka 'zalutala' i Džeki stvorila ozbiljnu neugodnost
Foto - Screenshot

Trener Intera u zanimljivoj sceni

Inzaghijeva ruka 'zalutala' i Džeki stvorila ozbiljnu neugodnost

M. Šljivak

Inter je večeras u posljednjim sekundama došao do pobjede u Lecceu.

Nerazzurri su na gostovanju slavili pogotkom Denzela Dumfriesa u 95. minuti, a šansu za igru u ovom meču dobio je i Edin Džeko.

Trener tima iz Milana Simone Inzaghi je bh. napadača ubacio u 68. minuti meča. Bacio ga je u vatru s Romeluom Lukakuom i Lautarom Martinezom, ali na kraju niko od njih nije bio junak.

Slava je otišla u ruke defanzivca Denzela Dumfriesa. Džeku je lopta promašila u posljednjem napadu, došla je do Nizozemca koji postiže pogodak za 2:1 i veliku radost navijača i igrača Intera.

Međutim, zanimljiva scena dešavala se pored terena kada je Džeko trebao ući u igru. Glavnu ulogu je imao trener Intera Simone Inzaghi.

Džeko se spremao za ulazak umjesto Hakana Calhanoglua. Inzaghi mu je davao posljednje savjete i nekoliko puta ga je uhvatio za zadnjicu.

Oglasi

Ova situacija privukla je veliku pažnju. Dosta je šaljivih komentara na račun trenera tima s Giuseppe Meazze i svakako da će se o ovom još pričati.

Edin Džeko je od ulaska u igru učestvovao u nekoliko opasnih akcija. Nažalost, on na kraju nije bio junak svog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, saznao je jasno svoju ulogu večeras. On će biti tu da 'vadi' utakmice kada ne ide sve po planu, baš kao što je to slučaj bio i večeras protiv Leccea.

Nadamo se svakako da će Edin u ostatku sezone imati dosta šanse za igru i da će pored Romelua Lukakua ipak vratiti poziciju među startnih 11.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti