Edin Džeko potvrdio: Sutra igram!

Spreman za utakmicu

Edin Džeko potvrdio: Sutra igram!

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Edin Džeko je kao kapiten uz selektora Ivajla Peteva bio prisutan na današnjoj zvaničnoj press konferenciji za novinare.

Edin je govorio o početku kvalifikacija i utakmici s Finskom koja je na programu sutra od 20:45 sati na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju.

No, sve je prije svega zanimalo hoće li Edin biti spreman da igra sutra nakon navodne povrede u meču Rome i Napolija u nedjelju.

"Igrat ću sutra", potvrdio je Edin i otklonio sve dileme.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sjajna vijest za Peteva i za sve nas koji s nestrpljenjem čekamo sutrašnju utakmico nadajući se uspješnom startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Top Komentari

tcity055
Ja mislim da ti odavno ne igraš. Samo zauzimaš mjesto nekom mlađem koji bi natopio dres. Idi u penziju i spasi nas više muke da gledamo tvoje hodanje.
7 13
Karlosicroberto
Eto, ide kec na fince, da je ostao na klupi a demirovic igrao, 2ca... Moje misljenje, 35god,hvala mu, neka malo sjedne
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi