"Ako Inter ne promijeni određene detalje pregovori o razmjeni će propasti"
Foto - EPA

Edin Džeko za Alexisa Sancheza

"Ako Inter ne promijeni određene detalje pregovori o razmjeni će propasti"

M. Šljivak

Inter i Roma još uvijek nemaju dogovor o razmjeni igrača u kojoj bi učestvovali Edin Džeko i Alexis Sanchez.

Fabrizio Romano je objavio kako dogovor između dva kluba još uvijek nije postignut i da će kompletna stvar propasti ako u narednim satima Inter ne promijeni određene detalje u dogovoru.

Prema izvještajima postoji razlika u porezu između plata napadača u iznosu od tri miliona eura i to je jedan od problema koji koči dogovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sudbinu transfera Edina Džeke u Inter vjerovatno ćemo saznati do večeras i vidjet ćemo hoće li se sve riješiti ili će bh. napadač na kraju ponovo ostati u Romi.

Podsjetimo, Edin je u ljetnom prelaznom roku bio na korak od prelaska u Juventus, ali je sve propalo u posljednjem trenutku, pa je torinski tim kupio Alvara Moratu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGMU
Dat će Bog da ode iz šugave Rome!
5 3
Miky007
Novinaru beri sljive!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti