8

Komentari (8)

Belajsuz1989
Haj da Borac iznenadi Cluj-a,Sarajevo ove u uzvratu nakanta,Velez do AEK-a,Siroki rutinski...Naprijed NAŠI
BogatiDijasporac
Ko VOLI BIH veceras je bio UZ Velez a i Siroki.
KviskoKvesic
Dijasporac.bas ti je glupo pitanje.ja nevolim široki i velez a volim BiH sta sad
BogatiDijasporac
Pa ko je onda dijasporac? ;)
mostarac
Nas Dijamant najbolji igrac BiH svih vremena !! RA 1981 !!
Zgembic
Mlad si ti sine mlad…
Zgembic
Za ovu djecu sto pucaju minuse : Susic, Ferhatovic, Bajevic, Katalinski, Osim, Sliskovic, Barbarez, Salihamidzic, Pjanic, Kodro, Hadzibegic, Enver Maric, Haris Skoro, Edhem Sljivo, Predrag Pasic… mladi ste oprasta vam se :)))
mostarac
Mlad sam da bi se sjecao Hasete i Skije ali se sjecam ovih ostalih i ostajem pri svom stavu da je Edin nas najbolji igrac svih vremena sto govori i statistika.Igrao u 3 najjace lige Evrope i svijeta i u svakoj od tih liga ima je zapazenu ulogu.Kakav crni Skoro igrao za bezvezni Torino a i tamo se nije dokazao i ako ti je on bolji od Dezke onda si ti prolupao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.