Džeko: Sreća ili nesreća? Ne trebamo se na to vaditi

Reakcija kapitena na poraz od Poljske

Džeko: Sreća ili nesreća? Ne trebamo se na to vaditi

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina je izgubila u Wroclawu od Poljske s 3:0.

Edin Džeko smatra kako bi sve bilo drugačije da sudija Pawson nije isključio Anela Ahmehodžića u 16. minuti susreta.

"S obzirom na ono što smo vidijeli u prvim na 20 minuta nismo očekivali ovako težak poraz, po meni dosta diskutabilna odluka sudije da crveni karton Anelu, isto tako mislim da je prvi gol bio ofsajd", kazao je Džeko.

"Nije bilo nimalo lako igrati 70 minuta s igračem manje, momci su dali maksimum, moramo krenuti dalje, ali siugurno da smo očekivali mnogo više i da nismo dobili crveni karton sigurno bi bili drugačije".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Kapiten bh. reprezentacije je poručio da ne trebam krivca tražiti u sreći ili nesreći.

"Pričati o sreći i nesreći nema potrebe. Mogla je sreća otići u našu korist, ali nije. Ne trebamo se vaditi na to, poslije ove tri utakmice dobili smo novih mladih igrača i sigurno da će oni predstavljati budućnost ove reprezntacije."

Top Komentari

Karameho
Bolan on je kralj.. Ka se sjetim "zvjezdica" iz reprezentacije u vakat. Čims e izgube dvije utakmice opraštaju se od reprezentacije. On samo kaže Idemo dalje, i svaki put i ponovo.. Car, kralj, idol, čovjek koji je zadužio bh dufbal dok bude postojao.. Veliki si Edine !
22 3
Vedohz87
Allaha mi svaki drugi igrac da ima ovoliku platu 6miliona eura nabio bi na k i reprezentaciju i sve a Dzeko mangupcina iskreno nastavlja i igrat ce za repku dok se ne oprosti al Kriv je za crveni i morao je to priznat
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi