5

Komentari (5)

plemic
ne daj bože da bude na babu.
pikaboo
**** li vas Pjanic i njegov sin, eto on nekome bitan, tobože on je pjanicev sin, a inace pjanic je nesto mnogo bitan, seljačina i propali fudbaler u najboljim fudbalskim godinama otisao u Saudijsku arabiju i zamisli prati se njegov rad, idete na blok, **** li vas pjanic platio vam da ga pratite, pu
user1666374721
Ne razumijem vas što psujete tako prosto a bez ikakva povoda i razloga, ako ti se ne cita članak, preskoči, nekom je možda bitno, ko te tjera da otvara, vidiš u naslovu, ne voliš tu osobu, zaobiđi, i poštedi nas ostale svojih prostakluka.
BiH_Suomi
E moj hajvanu, hajde po casu mlijeka i spavanje konju!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.