Broj osam na leđima, slobodan udarac i očev šut: Edin Pjanić skreće pažnju na sebe
La Gazzetta dello Sport piše o nasljedniku Miralema Pjanića.

Ugledni list piše o njemu

Broj osam na leđima, slobodan udarac i očev šut: Edin Pjanić skreće pažnju na sebe

E. Ganibegović

Edin, sin našeg Miralema Pjanića, već odavno pokazuje da je naslijedio talenat svog oca, a sada je o njemu pisao i ugledni talijanski medij.

Devetogodišnji sin našeg Miralema Pjanića, mali Edin, ponovo je došao u centar medijske pažnje.

Naime, Edin je na jednom treningu postigao lijep gol iz slobodnog udarca, te tako podsjetio na najbolje dane svog oca.

O njemu je pisao i La Gazzetta dello Sport i to s naslovom: "Pjanić, krv nije voda: Magija malenog Edina".

"Miralem Pjanić, bivši vezista Rome i Juventusa, objavio je ovaj video na svom Instagram profilu. Na snimku je čarolija njegovog sina Edina (9 godina). Slobodan udarac, specijalitet kuće Pjanića po svemu sudeći", stoji u članku pomenutog portala.

Gol i članak možete vidjeti klikom OVDJE. Zaista lijep pogodak. 

Inače, Miralem Pjanić, koji trenutno nastupa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prije nekoliko dana iznenadio je fanove promjenom frizure.

Na svom Instagram profilu pohvalio se novim imidžom u čemu mu je pomogao frizer Jalal Hafed.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić se odlučio na malu promjenu pa sada ima neobičnu frizuru na koju nismo navikli, ali sigurno da će ova promjena izazvati dosta pozitivnih reakcija.

  
Nova frizura Miralema Pjanića. 

Nadamo se da će se s novom frizurom vratiti i u svoju najbolju formu, te da ćemo ga uskoro ponovo gledati u nekom elitnom evropskom klubu.

Top Komentari

pikaboo
**** li vas Pjanic i njegov sin, eto on nekome bitan, tobože on je pjanicev sin, a inace pjanic je nesto mnogo bitan, seljačina i propali fudbaler u najboljim fudbalskim godinama otisao u Saudijsku arabiju i zamisli prati se njegov rad, idete na blok, **** li vas pjanic platio vam da ga pratite, pu
1 2
plemic
ne daj bože da bude na babu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi