Tužni pogled u daljinu naglo prekinut: Terzić se "slomio" nakon poteza navijača Borussije

Nije mogao da izdrži

Tužni pogled u daljinu naglo prekinut: Terzić se "slomio" nakon poteza navijača Borussije

E. Oštraković

Ekipa Borussije Dortmund nije uspjela upisati pobjedu na domaćem terenu u posljednjem kolu i tako osvojiti titulu u Bundesligi.

Gubili su domaći fudbaleri sa 2:0, a to je bio šok za sve pristalice ovog kluba, a na kraju su uspjeli da izbore remi.

Taj rezultat nije im značio mnogo jer je Bayern u 89. minuti ostvario pobjedu u svojoj utakmici i tako je ponovo postao prvak Njemačke.

Nakon utakmice igrači Borussije Dortmund popadali su po terenu jer nisu mogli da vjeruju kakvu priliku su propustili da postanu prvaci.

Nije mogao da vjeruje ni njihov trener Edin Terzić, koji je nekako uspijevao da sakrije suze, sve do jednog trenutka.

Naime, on je sa svojim fudbalerima stojao ispred navijača Borussije Dortmund i svi su gledali negdje u daljinu.

Oglasi

Onda su navijači domaće ekipe počeli da skandiraju ime svog trenera, Edina Terzića, koji više nije izdržao, te je počeo da plače.

@sinyorfurko

Edin Terzic and his team are crying in front of the yellow wall.. Edin Terzic ve takımı sarı duvar önünde ağlıyor... #borussiadortmund #germany #bundesliga #bayernmünchen

♬ TR Maskot - orijinal ses - SinyorFurko

Pokazao je Terzić koliko mu znači podrška navijača i stao je pred njih, te ih je sve pozdravio dok su mu se na licu vidjele suze.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaista jako tužan dan za sve navijače Borussije Dortmund najviše zbog toga jer su propustili fenomenalnu priliku da postanu prvaci Njemačke.

Pitanje je kada će Bayern ponoviti ovako lošu sezonu, a uprkos jako lošim partijama tim iz Minhena je ponovo postao prvak u domaćem prvenstvu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi