Edin Terzić novi trener Borussije iz Dortmunda!
Foto - EPA

Velika šansa za mladog stručnjaka

Edin Terzić novi trener Borussije iz Dortmunda!

M. Šljivak

Njemačkog velikana Borussiju iz Dortmunda do kraja sezone vodit će čovjek koji vodi porijeklo iz Bosne i Hercegovine Edin Terzić.

Nakon što je Lucien Favre dobio otkaz rukovodstvo kluba je odlučilo da Terziću pruži šansu i ovaj 38-godišnji stručnjak će voditi njemačkog velikana.

Terzić je od 2010. do 2013. godine radio kao skaut i pomoćni trener u omladinskom sektoru Borussije, a zatim je radio kao pomoćnik Slavenu Biliću u Bešiktašu i West Hamu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Od 2018. godine Terzić je vlasnik UEFA Pro licence, a sada je dobio veliku šansu da pokaže šta zna.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juggjesamojedan
Sad bas nikad Borusiju na listic
1 43
Penderinos
Dzaba se veselite bošnje covjek je hrvat s hrvatskim pasošem, majka mu je iz Osijeka.
2 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi