Višća u Trabzonu dočekan poput svjetske zvijezde

Veliko pojačanje

Višća u Trabzonu dočekan poput svjetske zvijezde

A. Čaušević

Edin Višća je duže nakon deset godina promijenio klub. 

Višća je u srijedu postao novi fudbaler Trabzonspora nakon što je poslije višesedmičnih pregovora konačno pronađen zajednički jezik.

Bivši bh. reprezentativac je bio dugogodišnja želja kluba sa obala Crnog mora, a na kraju je transfer i realizovan.

Iskusni krilni fudbaler je u Trabzon stigao danas gdje je dočekan poput velike zvijezde kakav status i ima u turskom fudbalu.

Iako su na aerodromu bile poduzete mjere zbog pandemije koronavirusa, mnog inavijači "bordo-plavih" su došli da pozdrave bivšeg igrača Željezničara.

"Veoma sam uzbuđen i veoma sam sretan", kratko je kazao Višća i otišao sa aerodroma u pratnji klupskih predstavnika.

Za Višću slijedi ljekarski pregled te potpis ugovora na 3.5 godine. Trabzonspor je u petak domaćin Yeni Malatyasporu i vrlo vjerovtano da bh. fudbler neće imati pravo nastupa na tom susretu.

Top Komentari

Chesa
E Svaka čast - sad samo golovi da te krenu
4 0
Natural5
Bravo Edo da ti krene dobro i u novom klubu..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi