8

Komentari (8)

RZ88
Ako za sve ove godine igranja u repki niste slontali da lik ne daje sebe i da se štedi onda bolje počnite kriket pratiti. Pošteno mu se plati i Pošteno gine za klub svaka čast ali ondje gdje se igra srcem njemu se ne igra. Hvala doviđenja ali ne vraćaj se jer bi sve bilo isto. Ne može svako biti Džeko.
Petev, treba dobro da poradi na vracanju igraca u reprezentaciju, posebno onih koji jos mnogo mogu dat repki. Za Viscu nemamo alternative na krilu.
Goran86
Turska liga je malo jaca od Rumunske lige. Visca je igrac koji je zujio zujio, nista od njega nikad nije bilo. Sehic je golman kojem max druga turska liga tako da.
Chico
Joj seljackog naslova
Brazuka
Fuj. Baš tako
King_Kenny
...dobra tekma,ovo tursko prvenstvo je zanimljivije od Bayernlige,a i klubovi su tu negdje po kvalitetu izuzmemo li Bayern.
irnes4
Ja mislim da bvb i leverkuzen mogu trabzon uzet
think
Jeste tačno, al ne možemo osporiti da jedan Višća vrijedi više nego Hadžiahmetović, Rahmanović i Aničić zajedno na drugoj strani..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.