Edin Višća i društvo salutirali nakon gola Kahvecija

Basaksehir poveo sa 1:0

Edin Višća i društvo salutirali nakon gola Kahvecija

Endin Čaušević

Fudbaleri Basaksehira igraju trenutno na svom terenu protiv Wolfsbergera meč trećeg kola grupne faze Evropske lige.

Večeras u Istanbulu smo vidjeli veliki broj prilika na obje strane, a trenutno se mreža zatresla samo jednom. To se desilo u 78. minuti utakmice kada je Basaksehir poveo sa 1:0.

Slalom u kaznenom prostoru gostujuće ekipe napravio je Kahveci koji je potom sjajno pogodio za 1:0 i radost domaćih navijača.

Potom je Kahveci gol proslavio salutiranjem u čast turske vojske koja učestvuje u sukobu sa Kurdima u Siriji. Kahveciju su se još prodružili Robinho i Edin Višća, a kasnije i ostatak ekipe.

Top Komentari

burek_sa_mesom
Izbacit ih iz EL pa neka igraju utakmice sa klubovima iz Bangladeša i Mongolije.
5 16
hRASNICArULES
Glupog b*** bože ti mene sačuvaj, salutira tuđoj vojsci i zemlji ciji su preci pokorili i vladali BIH, da ne spominjem da su nam ubili kralja i zastavu sa ljiljanima pogazili i u blato bacili, turkofil Bošnjo nikada nece doci pameti, poturica u pravom smislu te rijeci, fuuuj naroda
9 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi