Navijači rekli svoje: Žele ponovo Edina Višću u reprezentaciji Bosne i Hercegovine

Anketa pokazala

Navijači rekli svoje: Žele ponovo Edina Višću u reprezentaciji Bosne i Hercegovine

H. Zilić

Bosnu i Hercegovinu očekuje martovski baraž za EURO 2024. godine, a izabranike Save Miloševića već u polufinalu baraža čeka težak zadatak jer igramo protiv vrlo dobre selekcije Ukrajine.

Selektor Milošević je već počeo pripreme za baraž, a naš portal je jučer objavio vijest da Milošević razmišlja da u reprezentaciju vrati i Edina Višću.

Krilni fudbaler Trabzonspora se od reprezentacije oprostio u maju 2021. godine, a sada bi mogao ponovo obući dres sa državnim grbom.

Navijači također žele povratak Višće u nacionalni dres što jasno govori i anketa na Instagram profilu našeg portala.

U anketi na Instgramu SportSport.ba čak 83% navijača koji su glasali žele povratak Višće u nacionalni dres.

Oglasi

Da li će se bivši fudbaler Željezničara i Basaksehira vratiti u nacionalni tim saznat ćemo uskoro.

Opis nije dostupan.
Anketa na Instagram profilu SportSport.ba

Zapažena karijera za Višću

Ovaj 33-godišnjak je svoju karijeru počeo u banovićkoj Budućnosti, nakon čega je došao u Željezničar. Sa Grbavice se lansirao u Tursku u kojoj nastupa punih 10 godina.

Debi u reprezentaciji Bosne i Hercegovine imao je u decembru 2010. godine u prijateljskoj utamici sa Poljskom (2:2). Za našu reprezentaciju odigrao je 55 utakmica i postigao deset golova.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sa ekipom Basaksehira je osvojio titulu prvaka Turske u sezoni 2019/2020, dok je sa Plavima bio prvak BiH 2010. godine.

Ove sezone također pružća dobre partije u Trabzonsporu, a posljednju deceniju jedan je od najkorisnijih fudbalera u prvenstvu Turske.

Top Komentari

Drakula
Hahahahahahhahahahahahaha najsmjesniji portal.
2 1
FahrudinKonjHodzic
@Nogometas ukenjacijo si se
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi