Višća titulu proslavio sa zaštitnim simbolima BiH, kćerkica pokupila slavu

Ponovo je prvak Turske

Višća titulu proslavio sa zaštitnim simbolima BiH, kćerkica pokupila slavu

A. Čaušević

Edin Višća je po drugi put u karijeri postao prvak Turske.

Bivši bh. reprezentativac je postao prvi fudbaler u historiji turskog fudbala koji je sa dva različita kluba osvojio titulu prvaka Turske, a da to nisu Fenerbahce, Galatasaray i Bešiktaš.

Nakon što je prije nekoliko godina na vrh Bosfora doveo Bašakšehir, u ovoj sezoni se pobrinuo i da se slavi na obalama Crnom mora.

Poslije četiri decenije čekanja Trabzonspor je superiorno došao do sedmog šampionskog pehara, a za 19 odigranih mečeva Višća je dao šest golova i upisao pet asistencija.

Velika proslava titule održana je sinoć, a Višća je na proslavu doveo svoju kćerkicu koja je oduševila sve prisutne.

Iskusni krilni fudbaler se na bini pojavio sa zastavom republike Bosne i Hercegovine, dok je u pozadini pjevala pjesma od Dine Merlina: "Sredinom".

Simpatičnoj djevojčici kojoj se u jednom trenutku i nije plesalo na dresu je pisalo babo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Ovo je veom lijep dan. Čestitam svima još jednom. Nisam dugo vidio ovakvo slavlje ni u Turskoj ni u Evropi", poručio je Višća.

Inače, Višća će u narednoj sezoni igrati grupnu fazu Lige prvaka, ali pošto Trabzonspor ima nizak koeficijent naći će se u četvrtom šeširu te će imati paklen žrijeb.

Top Komentari

Lavjasingolman
Ako su ovo simboli BiH ja sam onda stanovnik Ujedinjenog Kraljevstva.
0 9
user1640613707
Aferim ljudino
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi