Nestvaran haos u Trabzonu: Navijači utrčali u teren da slave titulu, a sudija nije ni svirao kraj

Morali se vratiti na tribine

Nestvaran haos u Trabzonu: Navijači utrčali u teren da slave titulu, a sudija nije ni svirao kraj

E. Čaušević

Trabzonspor večeras je osvojio titulu prvaka Turske.

Trabzon je na svom terenu remizirali protv Antalyasporta sa 2:2, ali je ovom klubu i bod bio dovoljan večeras da tri kola prije kraja prvenstva osigura titulu prvaka ove zemlje.

To je veliki uspjeh za Trabzon za koji nastupa i nekadašnji bh. reprezentativac Edin Višća za kojeg je ovo druga titula u Turskoj nakon što je postao prvak i s Bašakšehirom.

Međutim, na stadionu Trabzona vidjeli smo nevjerovatne scene pred sami kraj utakmice. U petoj minudi nadoknade navijači domaćih utrčali su u teren i počeli da slave titulu, a ni shvatili nisu da meč nije završen.

Na terenu je nastao potpuni haos jer su igrači Trabzona pokušavali da objasne navijačima da utakmica nije završena i da slavlje treba još malo da sačeka.

Kada se oglasio i spiker na stadionu koji je jasno rekao da se meč i dalje igra navijači su se vratili na tribiine i nakon nekoliko minuta pauze utakmica je nastavljena.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Igrale su se još dvije minute, a promjene rezultata nije bilo. Trabzon je po sedmi put postao prvak Turske, a navijači su u velikom broju utrčali uteren, počeli su skidati mrežu s golova, te opremu s igrača svog kluba.

Top Komentari

Ibro
I onda kazu BiH ima najjače navijace kad se iskupi nekoliko hiljada
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi