Navijači Trabzona bacili tri tabuta u more, a razlog ne može biti bizarniji

Sramotno ponašanje

Navijači Trabzona bacili tri tabuta u more, a razlog ne može biti bizarniji

E. Čaušević

Trabzonspor je u subotu uspio da osvoji titulu prvaka Turske po prvi put nakon 38 godina.

Trabzon je za vikend remizirao na svom terenu protiv Antalyaspora (2:2) što je bilo dovoljno ovom klubu da i teoretski osigura titulu prvaka Turske.

Za Trabzonspor je ovo prvi put da je postao prvak Turske još nakon 1984. godine, te ukupno sedma titula prvaka.

Već dva dana traje nevjerovatno slavlje u cijelom Trabzonu, a čak je i veliki broj navijača doputovao iz Njemačke samo da bi proslavio veliki uspjeh svog kluba koji se čeka skoro četiri decenije.

Međutim, bilo je i onih navijača koji su razočarali javnost svojim sramotnim ponašanjem. Naime, jedna grupa navijača Trabzonspora je odlučila da provocira klubove iz Istanbula, a naravno to se odnosi na Fenerbahče, Galatasaray i Bešiktaš.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oni su odlučili da bace tri tabuta u more aludirajući na to da su "pokopali" tri velika istanbulska kluba, te da je sada Trabzon na tronu.

Top Komentari

Odjebeslije1101
Tako se prca protivnik u glavu..svaka cast..
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi