Cavani na ljeto napušta Old Trafford, već se zna ime novog klub?

Ističe mu ugovor

Cavani na ljeto napušta Old Trafford, već se zna ime novog klub?

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani stigao je u Manchester United pred početak ove sezone.

Cavani je na Old Trafford stigao kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na godinu dana. Međutim, već sada se piše o tome da neće produžiti saradnju i da će na ljeto ponovo promijeniti klub.

Ovaj 34-godišnji napadač je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima odigrao 23 utakmice za United i uspio je postići sedam golova. Iako su zadovoljni njegovim igrama čini se da Cavani nema cilj da ostaje u Engleskoj.

U engleskim medijima se uveliko piše o tome da će Cavani na kraju sezone napustiti United i da je njegova naredna destinacija Argentina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Cavani ima dogovor s Bocom Juniors da dođe nakon što mu istekne ugovor, a s ovim klubom se povezivao i prije dolaska u Manchester United.

No, odlučio je ostati jednu sezonu u Evropi, ali čini se da je sada donio odluku da se okuša u dresu legendarne Boce Juniors.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Nije istina da mu istice ugovor.. ima +1 opcija da se ugovor produzi na jos godinu. Malo bolje istrazite prije nego sklepate clanak..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi