Mulalić: Valja nam dalje raditi; Klafurić dao jednu od najkraćih izjava
FOTO: A. Čaušević

Prve reakcije nakon utakmice u Mostaru

Mulalić: Valja nam dalje raditi; Klafurić dao jednu od najkraćih izjava

Haris Zilić

U posljednjem duelu 23. kola WWin lige, Velež je savladao Igman iz Konjica rezultatom 2:0 i tako upisao nova tri boda u prvenstvu. Na kraju je to bila rutinska pobjeda domaćina.

Strijelci za Velež bili su Haskić i Hrkać, a oba gola su postignuta u prvom poluvremenu.

Diktirao je Velež tempo igre, odigrali su Rođeni koliko treba i na kraju opravdali ulogu favorita koju su imali na papiru prije ove utakmice.

Nakon susreta komentar su dali trener oba tima, Edis Mulalić i Dean Klafurić, naravno u različitim raspoloženjima.

Prvi je riječ imao starteg gostiju iz Konjica, Edis Mulalić.

Oglasi

"Teška utakmica, bod sa Koševa smo platili kartonima. Sve u svemu bez šest standardnih igrača smo igrali. Zaslužena pobjeda Veleža, mi idemo dalje da se zbijemo bolje i jače. U nekim fazama nije loše izgledalo", rekao je Mulalić i dodao:

"Kvalitet Veleža je tu presudio mi se u nekim situacijama ne pojavimo i kazne nas. Kažem opet, zaslužena pobjeda Veleža, valja nam dalje raditi."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga komentar je imao trener Veleža, Dean Klafurić koji je dao jednu od najkraćih izjava ove sezone.

"Zaslužena pobjeda, rutinska pobjeda, čestitam igračima i navijačima, drago mi je da se prepoznaju naši dobri potezi. Idemo dalje, reprezentativna pauza će dobro doći da se resetiramo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi