Mulalić miran nakon pobjede, ali njegov kolega Milin nije: "Tako vam je u BiH!"

Treneri nakon meča u Posušju

Mulalić miran nakon pobjede, ali njegov kolega Milin nije: "Tako vam je u BiH!"

M. Šljivak

Željezničar je savladao Posušje na Mokrom Docu s 2:1 u susretu 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Golovima Dženana Haračića Plavi s Grbavice su došli do druge gostujuće pobjede ove sezone, ali ni ovog puta nije moglo bez drame.

Željezničar je odigrao loše drugo poluvrijeme. Dopustio je domaćem timu da se vrati u meč i na kraju je tim Edisa Mulalića spašavao pobjedu u posljednjim sekundama.

Trener Željezničara je nakon meča rekao:

"Pogodili smo s izborom igrača. Iznenadili smo ih nekim stvarima i načinom igre. Poentirali smo s dva gola. Kasnije je došla neka nervoza nepotrebna. Srećom do kraja smo bili skocentrisani. Sve u svemu, zaslužena pobjeda", rekao je Edis Mulalić.

Trener domaćeg tima Ferdo Milin imao je mnogo opširnije izlaganje od Mulalića.

Oglasi

"Iskoristili su tu našu jednu grešku. Zbog toga sam stavio višu ekipu jer sam znao da nam mogu dati gol samo iz prekida. To nam je unijelo nered, izgubili smo konce", rekao je Milin i nastavlja:

"Pokušali smo se vratili, zabili smo gol, imali smo tri mrtve šanse, a Željo nije napravio ništa. Umorna utakmica, vidi se da imamo problema s ritmom srijeda - vikend".

Navijači Posušja skandirali su mu da ode s klupe tokom utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šta da vam kažem. Ja radim pošteno i prema protivnicima radim taktiku. Ovo je osmo kolo, mi imamo bodova kao prošle sezone nakon 13. Njihovo pravo je da to viču. Ja radim, pošteno radim. Jedna greška vam okrene sve u Bosni i Hercegovini. Svi treniraju, svi igraju nogomet. Mnoge stvari se ovdje podcjenjuju".

Željezničar u narednom kolu igra protiv Igmana, a Posušju je protivnik trebinjski Leotar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karameho
Čovjek je realan, ali mora shvatiti da je došao u BiH, gdje se glava skida za bezveze...
4 0
SA1921BA
Ferdo napolje
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije