Mulalić zamolio da se oprosti Benderu: "Milion puta nas je izvadio, ovo je neki virus nakon gola"
Željezničar odlazi na pauzu s 29 osvojenih bodova u prvom dijelu sezone, a Plavi su napravili dosta domaćih kikseva koji su ih koštali boljeg plasmana

Trener FK Željezničar

Mulalić zamolio da se oprosti Benderu: "Milion puta nas je izvadio, ovo je neki virus nakon gola"

M. Šljivak

Željezničar je razočarao svoje navijače u posljednjem meču jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a s Grbavice je bod odnijela ekipa Posušja (1:1).

Posušje je na Grbavici preživilo prvo poluvrijeme. Plavi su promašili veliki broj nevjerovatnih šansi, a kazna je stigla u drugom poluvremenu kada golman Bender pravi katastrofalnu grešku i poklanja gol protivniku.

Edis Mulalić ne može biti zadovoljan jednim bodom jer je njegov tim morao da pobijedi s obzirom na broj stvorenih šansi.

"Uđemo dobro, sve kontrolišemo i fulamo 3-4 zicera. Iz našeg kornera desi se greška i čovjek se pita šta nakon toga može napraviti".

Josip Bender je napravio veliku glupost koja je koštala Željezničar. Mulalić ga ne krivi.

"Dečko je zaslužan za mnoge utakmice prije i ne treba ga osuđivati. Milion puta nas je izvadio. Isto kao virus nakon greške. Krivo mi je što smo bez ikakvog razloga primili gol".

Oglasi

Trener Posušja Goran Granić istakao je veliko zadovoljstvo osvojenim bodom na Grbavici.

"Zadovoljni smo. Čestitam navijačima Želje rođendan. Nadam se da smo im i mi uveličali jer se nismo došli braniti. Šanse su nam stvorili nakon prekida, ali i mi smo imali obećavajućih šansi. Nije to bilo toliko loše u prvom dijelu. Nismo bili na nivou jer su tu bila dva mlada igrača", rekao je Granić i dodaje. 

"Rekao sam pred utakmicu igračima da napredujemo i rastemo te da imamo priliku pokazati se pred ovim ambijentom šta znamo. Uspjeli smo", rekao je Goran Granić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar na odmor odlazi kao četvrtoplasirani tim Premijer lige s 29 osvojenih bodova u prvom dijelu sezone.

Posušje je s druge strane na sedmom mjestu s 23 boda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BijeliBordo
Joj ove seljačine Mulalića, pa ljudi vas pojeli zaslužili su pobjedu
4 3
user1659354598
**** li te on Mulalicu,ti si jedan konj koji ovo nije vidio i prije,ovo se ocekivalo od konja od golmana koji ovo radi na skoro svakoj utakmici samo sto ste vi debili u strucnom stabu i ne znate majmunu to reci,danas nam je uzeo 2 boda i ti sa njim jer nisi imao nikave taktike kad smo gol primili a imali 40 min da pobjedimo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi