5

Komentari (5)

user1659354598
**** li te on Mulalicu,ti si jedan konj koji ovo nije vidio i prije,ovo se ocekivalo od konja od golmana koji ovo radi na skoro svakoj utakmici samo sto ste vi debili u strucnom stabu i ne znate majmunu to reci,danas nam je uzeo 2 boda i ti sa njim jer nisi imao nikave taktike kad smo gol primili a imali 40 min da pobjedimo
mitoza
Da li oko ozbiljan nakon večerašnje utakmice vidi Želju kao ekipu za neke ozbiljne rezultate? Toliko promašenih zicera, loše odbrane i loše taktike . Da nema dvojice ili trojice igrača bili bi pri dnu table.
user1574859714
Nisam ih vidio kao prvake. Tesko da ih vidim i za kup ali eto mozda se posreci . Nadam se nekoj evropi ali sa ovakvim timom nemoguce.
BijeliBordo
Joj ove seljačine Mulalića, pa ljudi vas pojeli zaslužili su pobjedu
Lavillenie
@BijeliBordo Celik vam dosao kao babaorga hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.