11

Komentari (11)

51826291919188923
Koju je ovaj tekmu gledao hahaha
Kockoglavi
Jbo mater i ovi treneri izjave daju ko da niko utakmicu n tv nije pratio. Gdje si isao na pobjedu, utakmica odron.
Almir5556
Isli na pobjedu hahahah pa santos se valja 5 minuta i krade vrijeme, na ponovljenom snimku se vidi koliko je smijesan ispao u toj situaciji. Cime je zeljo isao na pobjedu kradjom vremena i bubkerom..
Moj Mulalicu opali se nogom u zicagu i idi kući da si igro ko mangup petardu bi fasovo, **** ti tvoj Željo staru i mi seremo o treneru, zamisli da nam ovakav papak vodi ekipu.
PapaK
Isao na pobjedu? Pa sunce ti jbem, nismo bili u stanju imati tri vezana dodavanja u napadu. Cocalic i Mekic kao da nemaju stopala. Njihovo dodavanje je Bogu za plakati. Jasarevic se borio i time je sve receno. Zeljeznicar NEMA SREDINU, NEMA MOZAK ekipe. Samim tim, SVE JE NA SILU.
user1676165683
Hajde ne prdi,cijelo drugo poluvrijeme Sarajevo napadalo vi se branili u 16 metara…
rabodimis
A gdje ste to isli ? XD I on politicar postade..
PapaK
Isli Sarajevu u goste u Zenicu ;)
Ende
Legendo isli ste na sto vise lopte u zraku i igraca koji se valjaju po pola sata...
PapaK
Nema ni igracima FKS mahane bolan. Valjali se i jedni, i drugi. Samo sto su, za razliku od zeljinih igraca, igraci Sarajeva jos igrali i fudbal.
vukodlak
Ti ovo zoves igranjem fudbala ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.