11

Komentari (11)

Sarbit2019
Zna li ko kada je željkan zadnji put bio šampion ?
PlavoBijeli1921
Sarbite to ti skupio damu da se javiš u komentare nakon godinu dvije?Haj fino
Sarbit2019
Čekao sam 2 godine da vidim hoče li željkan osvojiti šta vidim sve je isto željkan i dalje sisa kitu.
struja
Ti si promenad uprave
Alpasinacxx
Pa ne može svaka tekma na ha-hu i sa igračem više po sat vremena...
emanuelmacron
e moj zeljo,kad je leotar za tebe prepreka,znaci dno , a Sarajvo ,polomiste noge,to je odlika malih klubova,
user1571956549
Aj ne rise bgt...
pjanke.sa
Potrosili bolan svu srecu na derbiju. Onakve srece ni na jednoj narednoj utakmici nece biti. 2 puta opucali 2 gola dali. Pa ne moze hedija vazda.
Funka1921
Nemoj se ba pjanke brukat niste se vidjeli na derbiju za 90 min jedan ste sut imali. Na svakom clanku vezanom za želju ti kom nesto. Opusti se lave sta ti je ;)
Sarbit2019
Željkanu se zadnjih 15 godina prvenstvo svodi na pricu bitno je da smo Sarajevo pobjedili , a titula nema Evrope nema i tako godinama.Biče željkan opet šampion opet šampion
pjanke.sa
Ja sam opusten ba ne brini ti za mene. Moji su se nekakvih kanti naosvajali a sto Sarbit kaze, Zeljkanu se paucina u vitrinama skupila. Bitno je da se pobijedit VELIKO SARAJEVO, a Leotar ne mozete pobijediti. Sablja strucnjak za motivaciju i goni goni usari, slomi mu nogu. A kad treba pobijediti na taktiku, Sablja kaze puno se promasilo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.