Edo Vehabović: Neće nas zavarati lošiji start Borca, no vjerujem u svoje suigrače i ovaj tim

Jedna od najvažnijih karika Veleža za SportSport.ba

Edo Vehabović: Neće nas zavarati lošiji start Borca, no vjerujem u svoje suigrače i ovaj tim

FK Velež sutra će na svom stadionu "Rođeni" u okviru posljednjeg kola drugog dijela Premijer Lige dočekati banjalučki FK Borac. 

Tim iz Banjaluke pred ovaj susret pretrpio je i promjene na klupi. Nakon lošeg starta u nastavak sezone uprava kluba smijenila je Branislava Krunića, a na klupi "velikana iz Platonove" ponovo se našao Vlado Jagodić.

Za razliku od Borca Velež u dobroj atmosferi dočekuje sutrašnji susret a tim Feđe Dudića u posljednje četiri utakmice u PL ima 3 pobjede i jedan neodlučen susret i razumljiv je optimizam u taboru mostarskog kluba. Ne skriva to ni Edo Vehabović, jedna od udarnih igala Veleža, igrač koji će i sutra igrati važnu ulogu za svoj tim, a za SportSport.ba u najavi sutrašnje utakmice kaže slijedeće:

"Atmosfera među igračima je odlična i svi jedva čekamo da istrčimo na teren" - govori Vehabović i dodaje:

"Dobri rezultati u posljednje vrijeme, dobar niz koji je iza nas, daju nam za pravo da se nadamo dobrom rezultatu sutra. Očekujem da ćemo biti pravi, da ćemo ispoštovati sve ono što dogovorimo i da kao rezultat svega toga pobjeda neće izostati. Normalno, nadam se i vjerujem da ćemo opet imati sjajnu podršku naših navijača koji su nam ogromni vjetar u leđa i ovim putem ih pozivam da sutra ispune stadion te da, ako Bog da, zajedno slavimo novu pobjedu".

Borac nije najbolje startao u nastavku sezone?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neće nas zavarati to što su startali lošije od očekivanog. Odlična je to ekipa, prepuna sjajnih pojedinaca koji su u stanju prelomiti utakmicu, tako da nema govora ni o kakvom razmišljanju da će sutra biti lako. No, s druge strane vjerujem u svoje suigrače, znam koliko možemo i ponavljam, budemo li sutra pravi, vjerujem da ćemo slaviti novu pobjedu" - rekao je Edo Vehabović za SportSport.ba.

Utakmica Velež - Borac igra se sutra s početkom u 14:30h na stadionu Rođeni.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
Forzza Rođeni
2 0
starmac
Samo se čuvajte penala.Nipošto rizikovat kontakte u šesnestercu jer im se štele penali.Ostatak je mrtva ekipa.DUDA je spreman na to predpostavljam.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi