Kepa se sa ovakvim Mendyjem nikad neće vratiti na gol Chelseaja
Foto - EPA

Može da pakuje kofere

Kepa se sa ovakvim Mendyjem nikad neće vratiti na gol Chelseaja

Midhat Šljivak

Chelsea je napravio sjajan potez angažovanjem senegalskog golmana Edouarda Mendyja.

Sjajni čuvar mreže preuzeo je poziciju prvog golmana od očajnog Kepe Arrizabalage, najskupljeg čuvara mreže na svijetu, te brani zaista odlično.

Nakon što je danas sačuvao mrežu i u duelu protiv Burnleyja, Mendy je postao prvi golman kluba nakon Petra Čecha iz 2004. godine, a koji je uspio sačuvati mrežu u prva tri nastupa za klub u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Senegalac brani zaista odlično. Nema dileme da će on i dalje biti prvi izbor kod Franka Lamparda, a Kepa može pakovati kofere jer sa ovakvim Mendyjem nikad neće vidjeti jedinicu Chelseaja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Danas su mogli i bez njega kad burnleya nije uputio suta u okvir gola bukvalno
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi