Gest Eduarda Camavinge Ukrajinci neće sigurno zaboraviti

Posjetio ih u svlačionici

Gest Eduarda Camavinge Ukrajinci neće sigurno zaboraviti

E. Škorić

Eduardo Camavinga igrao je sinoć za U21 reprezentaciju Francuske protiv Ukrajine.

Utakmica odigrana u okviru kvalifikacija za EP je završila rezultatom 3:3, a mlada zvijezda Tricolora i Real Madrida napravila je sjajnu gestu.

Camavinga je, naime, nakon utakmice odlučio da posjeti svlačionicu u kojoj su bili ukrajinski igrači, pa im je poklonio dresove francuske reprezentacije.

"Znamo da prolazite kroz loše vrijeme i to je dar za sve", rekao je Camavinga, koji je prije nešto manje od dvije sedmice osvojio svoj prvi trofej Lige prvaka, kada je s Realom slavio u Parizu protiv Liverpoola (1:0).

Igrač Real Madrida startao je u prve dvije pobjede Francuske do 21 godine protiv Armenije i Srbije. U jučerašnjem remiju protiv Ukrajinaca ušao je u drugom poluvremenu.

Francuska je završila prva u grupi H kvalifikacija sa 26 bodova, dok je upravo Ukrajina druga sa 20 bodova. Mladi Francuzi tako su se plasirali direktno na Euro. Imaju jako dobru generaciju mladih igrača i sasvim sigurno će biti favoriti za osvajanje trofeja na smotri najboljih evropskih selekcija u ovoj dobi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Bravo Cama majstore.
3 0
Shojich07
Čovjek......
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi