Ronaldo, Ramos, Nadal, Roberto Carlos... Svi su danas tužni zbog smrti bivšeg nogometaša

Eduardo Mena se brinuo o mnogima

Ronaldo, Ramos, Nadal, Roberto Carlos... Svi su danas tužni zbog smrti bivšeg nogometaša

E. Škorić

Eduardo Mena, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih trenera za fizičku pripremu u Španiji preminuo je u 56. godini.

Eduardo je i sam bio nogometaš, a kasnije se opredijelio za planiranje raznih priprema ili programa za sportiste, kojima je davao i savjete o prehrani. Pokazao se kao jako uspješan u tom poslu, mnogo uspješniji nego što je bio kao nogometaš dok je igroa za neke manje poznate timove.

Sarađivao je s nekim najvećim zvijezdama i brojnim sportistima, ali i pjevačima, glumcima i drugim poznatim osobama.

Među njegovim klijentima bili su Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Roberto Carlos i mnogi drugi nogometaš, a prije smrti je Mena radio i sa ponajboljim teniserom ikada Rafaelom Nadalom, trenutnim rekorderom sa 22 osvojene Grand Slam titule.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bfl0-64A-YG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=671ff52c-c598-4be7-94b6-234c9979a1b9[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BpvEDCNn6R7/?hl=en[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi