Policija ga nije mogla naći nakon što je udario bivšu ženu autom, a on sinoć igrao i zabio dva gola

Salvio ponovo u centru pažnje

Policija ga nije mogla naći nakon što je udario bivšu ženu autom, a on sinoć igrao i zabio dva gola

E. Čaušević

Iskusni fudbaler Boce Juniors, Eduardo Salvio, prije dvije sedmice bio je u centru skandala nakon što je objavljeno da ga traži policija jer je automobilom udario svoju bivšu suprugu.

Sve se dešavalo na ulicama Buenos Airesa kada je bivša supruga prišla automobilu u kojem je Salvio bio sa svojom djevojkom i htjela je da se obračuna s njima.

Salvio nije htio da izađe i kada je krenuo s automobilom udario je bivšu suprugu i pobjegao. Ona je zvala policiju i sve to prijavila, a potom su policajci danima tragali za igračem Boce Juniors.

Međutim, argentinski mediji objavili su da se Salvio na kraju sam predao i da je otišao u stanicu da kaže svoju stranu priče.

Bivša supruga Magali Aravena je podnijela tužbu protiv njega, te je on proveo noć u zatvoru. Ipak, na kraju je pušten, a cijeli slučaj će ići na sud.

Iako danima niko nije znao gdje se Salvio nalazi na kraju su svi bili iznenađeni kada je u subotu zaigrao protiv Central Cordobe i da stvar bude zanimljivija zabio je dva gola i donio pobjedu Boci Juniors rezultatom 2:1.

Nakon utakmice Salvio je stao pred kamere i dao izjavu, te je poručio da je ovo bilo najtežih deset dana u njegovom životu.

"Sretan sam zbog dva gola i pobjede nakon svega što se desilo. Trebao sam ovo nakon sedmice u kojoj se svašta pričalo o meni. Pokušao sam biti smiren i misliti samo na fubdal nakon svega što se desilo i hvala Bogu to sam uspio. Plakao sam zbog svega što mi se dešavalo ovih dana, ali to je sve sada iza mene", rekao je Salvio nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi