Dobio otkaz jer je nosio pogrešne boje na treningu
Foto - Screenshot

Nevjerovatna situacija

Dobio otkaz jer je nosio pogrešne boje na treningu

Midhat Šljivak

Mladi golman turskog Eskišehirspora Egehan Has dobio je otkaz jer je objavio fotografiju iz teretane u kojoj je trenirao u opremi Galatasaraya.

Has je nosio majicu turskog velikana dok je trenirao u lokalnoj teretani, a fotografije je objavio na društvenim mrežama.

To ga je na kraju koštalo. Klub je odlučio da ga otpusti zbog nepoštovanja prema njima.

"Egehan Has je otpušten iz kluba zbog objavljivanja fotografija na društvenim mrežama u majici drugog tima", saopštio je ovaj tim.

Ipak, nije sve tako loše po ovog golmana. Ispostavilo se da je upravo Galatasaray tim koji je zainteresovan za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Vidjet ćemo hoće li on na kraju završiti u redovima istanbulskog velikana, ali je Egehan već kupio naklonost navijača ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi