42

Komentari (42)

Alfa145
Lakrdija jeste, ali skoro da mi je drago samo iz razloga sto ste dali Zrinskom titulu ginuci protiv Zelje a oni su osvojili prvenstvo zahvaljujuci isto nepostojecim penalom protiv Radnika.Eto vam vas Zrinski.
milivoje
Ispodose pitari zrtve,ti sunasce,pa oba njihova gola su diskutabilna,smjesan penal i nepostojeći korner,Risto Đogo na djelu,pa u prvom derbiju su nastelili sudije protiv onakvog Zelje,2 ofsajda i gol u drugom cist,UDBA ostaje UDBA!
pacman
Samo je žalosno što niko od vas nije podrž'o momke iz Mladosti prošlo kolo kada je još gora situacija bila u Lištici, opet treba past mrtva glava, pa da se neko kazni, samo vas Sarajlije dok niko ne dira dobro je, pisalo se o tome 23 sata, nije ni dan cijeli
MirzaBarucic
Dozvoliti smrdljivom Škutoru da vodi utakmicu kakva je ova mogu samo nekompetentni debili iz Fudbalskog Saveza. Ne zna se ko je veći idiot. A ovaj snimak poslati na sve adrese i pokazati kako to Škutorija, pokatoličeni Vlasi, rade.
arsenalbih
koji idiotizam od pojedinih ljudi ovdje..ovo je cista namjestaljka i nista drugo..kladionica je majka svih prevara na balkanu.sto je veca vaznost namjestenih utakmica to je vece zadovoljstvo mafijasa koji se bave tim stvarima.a time i zarada
wonder
Pokusat cu biti maksimalno objektivan,ovo je drugi najsmjesniji najgori penal dosudjen ikada,posle onog penala iz Srbije prosle godine,kada je sudija posle u zatvoru zavrsio ... Ko prati znat ce o cemu govorim. Samo takva kazna za Bjelicu je realna,pa nek tamo nekom inspektoru u tuzilastvu sapne ime Dine Begica ili ko mu je vec dao depesu da se Sarajevo ne smije sa 3 boda vratiti kuci.
kico
Pa hajde kad si toliko objektivan komentiraj oba gola sarajeva jesu li regularna
Fcs
Rekoh ja, ovakav penal ne bi svirao ni Saša Matić na asistenciju Dejana Matića.
velez mo
NEBI BRATE NI ON,SMJESNO I ZALOSNO A GARANTUJEM TI DA JE OSTALO 1:2,DA BI STOKA UPALA NA TEREN ISTO KO PROTIV NAS U KUPU.
velez mo
SNIMKE POSLATI FIFI I UEFI,OVO JE SMJESNO STA JE SVIRANO,STADION SUSPENDOVATI,I VELIKA NOVCANA KAZNA,A UTAKMICU REGISTROVATI 0:3,BRACO PITARI MOGU DA VAM GA PUSE POKAZALI STE DA STE I BEZ POLA TIMA NAJBOLJI, NI BJELICA NI NIKO DRUGI VAM OVE GODINE NEMOGU UZETI TITULU.
velez mo
POPUSI MI GA SELJACINO
velez mo
JOS JEDNOM MI POPUSI I VIDICES IDUCE GODINE KO JE I STA VELIKI VELEZ I SAD SMO JACI OD SVIH PREMIER LIGASKIH KLUBOVA SAMO CAST SARAJEVU,IDUCE GODINE NAJVECI BIH BRATSKI DERBI VELEZ-SARAJEVO
velez mo
NEVODI TI BRIGU ZA LICENCU,VIDICES IDUCE GODINE KO JE VELEZ
vanja8
Samo naprijed brate ,aBgda slijedece godine ce biti derbi Velež-Sarajevo u borbi za titulu prvaka BiH,ovi ostali ,mali klubici neka se bore za Evropu
RodjeniRA
Sto se ovaj Dino napalio hoce frajer kurca i bog.
ratip irats
Dragi "najnajibjektivni" portalu. Odlicno je ovo, samo kasni 4 sata od zavrsetka utakmice. Prvo ste sve razvodnjavali do bola, a onda cekali da vam neko namigne da se ovo napise. Sta ste cekali do sada?? Obrukali ste do bola!!
doa075
pa slobodi gotov svaka utakmica je ovakvo sudjenje i nikom nista
rajvosa1946
da bi se iko uopste okrenuo za vama morate imati neko ime u ovoj drzavi a vi kao ne tako davno ekipa prve lige federacije to stvarno niste
FreedomBH
Zao mi je Saraj'va,al to je jako glupo reci. Makar to I bila kantonalna,rec za Slobodu da nije ima u najmanju ruku nije zdrav. Zato se danas to I desava vama I drugima zato sto nisu ime u BIH il fudbalu.
Titotejebo
Bravo. Mogao si napisati Bjelica pokrao Sarajevo i staviti video. Sve sasvim jasno i očito. I kad bude za titulu u bod u dva da se sjete svi da je Sarajevu izbijeno dva boda namjerno, naređeno, kupljeno kako god nazvali. Pali su u i oko 16 5 puta bez kontakta, to se radi sa umišljajem neko je rekao da se pada. Ovo možeš svirnuti samo u dva slučaja da si slijep ili da si plaćen. Koje je od ovo dvoje bilo sami prosudite, što bi rekao onaj retardirani komentator koji ne smije imati mišljenje u prijenosu.
Titotejebo
Nije istina. Sarajevu se u historiji kluba ovakav penal nije svirao. To si ti nešto pomiješao sa ovim komšijama. Njima su se svirali penali imaš najsvježiji izvan kaznenog a najbolji je onaj u kupu kad je "na centru" rukom igrao igrač Krupe penal za prolaz dalje, ili sad kad Bogočević sukladno sa saznanjem da je završio s fudbalom smečova loptu jer su gledali skauti odbojkaškog kluba Jedinstvo, pa se ne svira. Ima krađa i u Europi sudija svirne pogrešno ali ovo majstore nema veze sa sviranjem penala ovo je bahato bezobrazno licemjerno, ovo je udar na fudbal u Bosni. Ja ne znam koji je tebi i tebi sličnim kurac. Pa nikog oko njeg dva metra nije bilo. Da je bilo bilo kakvog kontakta pa da izmisli penal uredu jedni bi rekli ovo jedni ono a ovo je očigledno krađa. Razumiješ li?
ratip irats
Za penal treba kontakt, igranje rukom, povlacenje, a ne izmisljanje. A inace na Kosecu se nakon penala razbije glava protivniku!!
vanja8
Pogledaj malo Dino koliko je Željo penala imao ,a koliko tek nedosudjenih protiv njega pa se javi onda da komentarise
Benjamingst
Gdje se svira ? Pokazi I jedan video?
Benjamingst
Koji lazov ovaj Dino13....
reno
odjednom je sad nesto trulo, a nije bilo kad su se otimali bodovi drugim ekipama u utakmicama protiv zelje i sarajeva.. al i dalje stoji da bi za ovo veceras bjelica trebao mjesec u istrazi odlezat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.