Bezgranična ljubav: Ako je neko zaslužio da gleda Ligu prvaka, to su oni

Ludilo njemačkih navijača

Bezgranična ljubav: Ako je neko zaslužio da gleda Ligu prvaka, to su oni

M. Šljivak

Eintracht iz Frankfurta osvojio je Evropsku ligu i plasirao se u Ligu prvaka.

Njemački tim je večeras u Sevilli savladao škotskog velikana Rangers i to nakon izvođenja penala rezultatom 5:4.

Eintracht će tako biti peti njemački tim u novoj sezoni Lige prvaka, ali ako je neko zaslužio, to su navijači ovog sjajnog tima.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

O navijačima tima iz Frankfurta se pričali prethodnih mjeseci. Brukali su protivničke nevjerovatnom podrškom i često su i na gostovanjima bili mnogo brojniji.

Večeras su pored puta u Sevillu ispunili i svoj stadion u Frankfurtu. Nakon lude završnice i pobjede nastao je pravi haos i slavi se veliki uspjeh.

Top Komentari

King_Kenny
...6 utakmica u LP gdje ce biti kanta za napucavanje kao i svi njemacki klubovi osim Bayerna i kraj nastupa...to je realnost.
3 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi