Za njih kažu da su najbolji navijači svijeta, a oni to dokazuju iz dana u dan
Foto - Screenshot

Veliko slavlje u Frankfurtu

Za njih kažu da su najbolji navijači svijeta, a oni to dokazuju iz dana u dan

M. Šljivak

Eintracht iz Frankfurta osvojio je trofej Evropske lige i plasirao se u Ligu prvaka.

U jučerašnjem finalu na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu u Sevilli savladani su Rangersi iz Glasgowa s 5:4 (1:1), a ponovo su u centru pažnje bili navijači tima iz Frankfurta.

Njihovo navijanje, koreografije i ljubav prema timu, naveli su mnoge da ih proglase najboljim navijačima svijeta, a oni se maksimalno trude da takve epitete opravdaju.

Danas su napravili spektakl i na dočeku fudbalera. Desetine hiljada navijača Eintrachta dočekalo je heroje i proslavilo je osvajanje trofeja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bit će svakako lijepo vidjeti navijače Eintrachta u Ligi prvaka i nema dileme da će mnogi morati da se potrude kako bi ih nadmašili, pa čak i na domaćim utakmicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi