45

Komentari (45)

Cocca87
nije on za reala, a i danas vise slabo za kog se i moze reci da moze igrati u realu, s obzirom kakve su igracine sve igrale za njih, isto vazi i za barcu, a i zidan je dosta promejnio taktiku od kad se vratio i vise real ne igra ofanzivno kao kad je igrao ronaldo u realu i to jovic ne odgovara jer i kad dobije neku, koliku toliku, sansu ocekuje se da zabije go, jer je to real ipak, nije frankfurt, a kad hazard, koji je bio jedan od najboljih igraca u engleskoj, ne moze da se snadje u realu, onda je sve jasno.
user1595948466
Precjenjen igrac, to sam uvijek govorio. Spanjolska liga mu nikako ne odgovara, ne bi on uspio ni u timovima poput Seville ili Valensije a kamo li Real. Italijanska i Njemacka mu odgovaraju
Jupp
Decko se nije uspio nositi sa pritiskom u Realu, medija, navijaca, trenera, saigraca.. ni prvi ni zadnji kome se ovo desilo. Inace je top napadac, sretno bilo.
felix__27
10 utskmnica su mu trebali dati ne moze nista od jednom i u realu benzema na silu daje golove nema ni on lopti nema igre
Zmiugaloma
Realno, jos jedan od dokaza koliko je Bundes slabija od La Lige i EPL-a.
miki30
Ok možda jeste za nijansu slabija ali bruda realno trebao je i više igrati da bi šta dokazao. Nije mogao pored Benzeme, što je razumno.
Sloboda
Po čemu?? Svi njemacki timovi u evropi ove sezone prošli dalje
Zmiugaloma
Istina je da je trebalo bi se minuta da bi uspio, ali imao je dovoljno i svi znamo kako je to zavrsavalo.. Nisam fan Reala bas naprotiv, ali nije bio ni priblizno dobar za jedan takav club, ja mu zaista zelim svu srecu, ali trenutno nije kvalitet za jedan takav tim.
Jupp
@Boss bundesliga je zvanicno 80tih do pocetka 90tih bila najbolja liga na svijetu. Posto vidim da ne znas, da te sada uputim (a nije sramota ne znati)! Zatim je Seria A preuzela mjesto najbolje lige, a zatim Premier liga! Do danasnjeg dana. Mogu ti obrazloziti i dati par primjera, vjerovatno ne pamtis ni Seriju A u svoje vrijeme, ali ne pricas gluposti tipa da je “Bundesliga bila oduvijek kao cetrta liga petica”, wtf??? Sjedi, jedan!
Jupp
@Boss kakva druze Italijanska prije Njemacke i Spanska prije Engleske? Koji timovi predstavljaju Spanski fudbal osim Reala, Barse i u zadnje vrijeme Atl. Madrida? Barsa ima nocne more od Bayerna, koji ih je rasturio prije par godina 0:7 i prosle godine 2:8! Real je jedini klub iz Spanije koji je pravio ozbiljne rezultate u lp uz pomoc sudija, to i mala djeca znaju. Postujem Spansku ligu ali je previse precjenjena i dosadna, po meni na trece mjesto sa Italijanima mogu dijeliti. Jedino s cim bi se mogao siziti je da postije cetiri lige koje su kvalitetne to su nabrojane, u nijansama je razlika. I da, preferiram Bundesligu i Premier ligu jer su zanimljive, dosta goliva pada u utakmicama, malo Bayern stvara monotoniju kao vjeciti prvak ali to ne odvraca ostale klubove da imaju dobre rezulatet u lp. Pozdrav
huizju
@Boss Bundesliga je bar kvalitetnija od Spanske sapunice. Ima vise prvaka u svojoj ligi za razliku od Spanske recimo, tri Njemacka kluba su osvojila Ligu prvaka, a Spanska dva kluba. Jedino Real Madrid popravlja statistiku na rang listi, jer je osvojio 13 titula prvaka Evrope. To je klub koji senne moze porediti ni sa jednom, ostaoi Spanski koibovi su smijurija obicna, postujem Barsu i Atletico, ali ovo ostalo uopste ne treba ozbiljno uzimati :)))
JJRamzes
Ko je ovaj Hrustic, jel bosanac kakav?
Arnel925
Nije nego iz Australije. Igra za njihovu reprezentaciju.
Mackintosh
Odbio Bosnu (pozivan), igrao vec zvanicne (kvalifikacijske) za Australiju.
vanzemaljac
Čuj odbio poziv. Trebalo ga zvati još prije 2 godine dok je igrao u holandiji. Naša mafija u savezu prespavala.
JJRamzes
Mackintosh
Klasa od napadaca kome Madrid evidentno nije legao ko sredina. Udje dijete u drugom i za dvadeset minuta nalupa Schalke. Dat ce 15 golova ove polusezone lahko, a onda se vratit opet u Real na pocetak.
meepo
@Mackintosh on je samo za Bundesligu.
BosnianKingdom
Nije da mu ne odgovara Madrid nego treba njemj jos godinama pure da igra Spansku ligu, pa Mitrovic je bolji napadac za klasu
Mackintosh
@meepo Malac je bolan svjetska klasa, sta palamudis? On, Kramaric u Hoffenheimu, doskora Perisic u Bayernu. Sve sami klasni, vrhunski napadaci koji ako ima adekvatnu sredinu, mogu da igraju bilo gdje na najvisoj razini. Tvojom logikom i Haland i Lewandowski su "samo za Bundesligu". Man se suplje.
Mackintosh
@BosnianKingdom Kakav bolan Mitrovic bolji od Jovica, jesi ti pjan? Luka je za klasu iznad, Mitrovic zna samo glavom, spor, nema dribling, prosjecan napadac kakvih ima na tonu. Jovic, Kramaric, Perisic, Mandzukic, Dzeko, Seferovic, Ibrahimovic, Arnautovic, Rebic, Tadic i Ilicic ako igraju u samom spicu, sve kompletniji igraci od Mitrovica.
meepo
@Mackintosh druže Andre Silva je doveden kao veliki talent u Milan, u 24 utakmice u ligi dao 2 gola. Otisao u Eintracht i evo ga nema nista losiju statistiku od tog Jovića. I sto se tiče Halaanda i Lewandovskog molim te nemoj da izvlacis stvari iz konteksta ;)
Jupp
@meepo samo neznalica moze da izvali takvu glupost. Inace igraci koji su iz Bundeslige se najbolje pokazu, snadju i dan danas haraju drugim ligama:Dzeko, Firminho, Xhaka, Gundogan, De Bruyne, Mkhytarian, Sane, Pulisic, Keita, Aubameyang, Mertesacker, Kompany, Son.. mogao bi do sutra nabrajati, aii evo iti primjer iz Engleske (najjace lige). Kad balavurdija pocinje pricati o Bundesligi, vjerovatno nisi bio ni rodjen kada je to bila najkvalitetnija liga!
miki30
Pa ako je samo za Bundesligu što ga onda platiše 50 i nešto miliona? Znači nije dobio dovoljno prilika da se dokaže. Real jeste sigurno preveliki zalogaj za Jovića al nemoj podcjenjivati Bundesligu, čuj on i jeste samo za Bundesligu, to zvuči tako pinižavajuće.
meepo
@Jupp dijete drago ograniceno :) Jesam li ja napisao da su svi u Bundesligi losi ili sam napisao da su neki igraci samo za Bundeslige ? Kad dođes do srednje skole mozda naucis sto znaci citati s razumijevanjem.
meepo
@miki30 jbg brate desava se da igraca platis puno a on ne ostavi ono sto se od njega ocekuje. Puno je takvih primjera. Bundesliga je u top 5 liga u Europi.
Jupp
@meepo a mozda da ti picnes pisati da drugi shvate sta je pisac htio reci? Evo imas priliku da se ispravis! Jer vidim da niko iznad nije shvatio “poentu” tvog posta. A sto se tice srednje.. radije bi jos jedan fakultet zavrsio. Mozda te pocnemo persirati, posto si ti neki stariji tip? :) lp
meepo
@Jupp ako "on je samo za Bundesligu" nije bilo dovoljno jasno onda sam mogao sta nacrtati da lakse shvatis.Ne moras me persirati samo bez glupih insuacija tipa "balavurdija" itd. :)
Jupp
@meepo prije bi nazvao konstatacijom, nego insinuacijom :) opet ne razumijem.. izvini.. mozda je do mene.. a mozda se pravis previse pametan? Moze da znaci svasta, da Bundesliga nije dovoljno jaka pa ce se uklopiti tu, da mu samo ona odgovara, a ni jedna druga - to bi jos gluplje bilo i potvrdio bi konstataciju da se radi balavcu :)
Saou na stranu, shvatili smo sta je misteriozni htio reci.. relax
Jupp
*insuacijom, malo brze tipkam :)
BosnianKingdom
E cuj oni haraju hahaha sve sto si nabrojao ne mogu prvu da izbore u klubu jedino Dzeko, Son, Kompany, Firminho, Sane i De Bruyne su harali ovi ostali prosjecni igrači
Jupp
@BosnianKingdom ma sta kazes :)
Prosjecan igrac ti Gundogan, Pulisic, Aubameyang..? Drzi se ti Premier lige (ne Engleske nego BiH).. nemoj ulaziti u dublje diskusije, mozda kada budes imao dovoljno godina budemo nastavili..
Goran3
Sportsport.ba jedva docekao da napise vijest o Jovicu inace tako I srbski portali pisu o dobrim partijama Dzeke malo sutra
IMPERATOR
Valjda vrati dio transfer-vrijednosti pa da ga mogu šutnuti na kraju sezone za 35-40 miliona.
Prinudni
Na posudbu je došao
IMPERATOR
Podrazumijeva se da je došao na šestomjesečnu posudbu, valjda opet nabije cijenu koliko toliko da bi ga Real mogao prodati na kraju sezone i izvuci makar 35-40 miliona od njegovog transfera u bilo koji drugi klub. Mislio sam da sam napisao jasno i glasno ovo u prethodnom komentaru.
Majan
Real je za njega nivo više.
jony1919
On bi u Realu ubijao da ga je Zidan znao uigrat sa ostatkom ekipe. Ali ta prevara od trenera nema veze sa životom, u zadnje dvije godine je doveo pregršt odličnih klinaca i nijedan ne igra kako treba, što važi i za Hazarda kojeg je uništio. Jedini koji mu se prilagodio kako treba je Mendy, s njim u početnoj ekipi nemaju poraza u La Ligi. A nisu mu valjali Hakimi, Reguilon, Marcos Llorente..sva trojica ubijaju u svojim klubovima.. vratio je Odegaarda s pozajmice, obećao mu minutažu, jadni dečko nije odigrao ni 200 minuta dosad. Nema Ronalda koji mu je donio sve moguće trofeje, nema Balea koji je do odlaska Ronalda bio top igrač ali i njeg je Zidane uništio. Real dok ne promijeni trenera neće ništa osvojiti. Nikad lošiji Bilbao ih je ubio u superkupu!
Uranija
@jony1919 svako ima pravo da piše svakakve gluposti pa tako i ti... čuj Zidan smješan trener a osvojio više titula nego tri trenera prije njega... hahahahaha
jony1919
@Uranija Osvojio mu je Ronaldo sve titule..ne budi smijesan.. gdje je sad Zidan? Koliko je golova Real dao, a koliko je prethodnih sezona davao do polovine januara? Kakva im je igra? Kad su napravili akciju dostojnu renomea kluba? Kad su razvalili nekog protivnika? Kako su lani uzeli titulu? Poslije pauze u 99% utakmica su imali penal i dobijali sa po 1 razlike. Ne navijam za Real ali pregledam svaku njihovu utakmicu i ne mozes me nikako ubijedit da je Zidan vrhunski strucnjak. Frajer nema sistem, nema nikakvu igru, ne zna implementirat nijednog novog igraca u tim. Ubijedi me da grijesim, nemoj pisat da ja pisem gluposti.
vanzemaljac
Zidane je majstor. Ali kod Jovića je griješio.
turbinac
manijacci8787
Realno sta on moze u Realu pored Benzeme majstorcine..?Nije on za spanske lige ne odgovara mu njihov stil igre nikako..
Uranija
@turbinac Zizu mu dao priliku u 33 utakmice, od toga počeo 12 utakmica... i ovaj mu vratio tako što je postigao ukupno 2 gola... dobar je jović ali mu je Real prevelik zalogaj... ipak je Benzema za njega još uvijek vanzemaljac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.