Ekici osjetio Quaresmin gnjev: Bokserski obračun nakon isključenja
Foto: Screenshot

Svega je bilo na stadionu Bešiktaša

Ekici osjetio Quaresmin gnjev: Bokserski obračun nakon isključenja

Polufinale Kupa Turske je donijelo i veliki istanbulski derbi između Bešiktaša i Fenerbahčea, a na otvaranju drugog poluvremena na terenu je nastavo pravi haos.

Fudbaler Bešiktaša Ricardo Quaresma je na poluvremenu zamijenio Vidu, ali je na terenu proveo svega osam minuta jer je u 53. zaradio isključenje.

On je direktan crveni karton dobio zbog udaranja Brazilca Souze, ali se nije pomirio sa ovakvom odlukom jer je smatrao da je fudbaler Fenera teatralno odglumio udarac i pad.

Počelo je nakon toga opšte naguravanje, a Quaresma se po svaku cijenu želio obračunati sa Souzom. Ipak, do njihovog obračuna nije došlo, ali je Quaresma ipak iskalio svoj gnjev i to na Ekiciju koji je gurnuo jednog njegovog saigrača.

Portugalac je šakom udario Ekicija, pa ga vjerovatno očekuju dodatne sankcije.

Inače, 10-ak minuta prije kraja regularnog toka meča rezultat je 2:2, a Fener je nakon isključenja Demirela sa devetoricom na terenu. Sa druge strane Bešiktaš je trenutno sa jednim igračem više u polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi