Ekipa Daliana dovela Carrasca i Gaitana i odmah primila osam golova

Prava sramota

Ekipa Daliana dovela Carrasca i Gaitana i odmah primila osam golova

Ekipa Daliana danas je doživjela pravu sramotu u okviru 1. kola kineske Super lige. Dalian je prije samo nekoliko dana doveo u svoje redove dvojac iz Atletico Madrida - Gaitana i Carrsca, ali danas je poražen sa 8:0 od Shanghai SIPG-a.

Istina, na suprotnoj strani su igrali Brazilci Oscar i Hulk, ali je svakako nedopustivo za ekipu koja je uložila 48 miliona eura za dva igrača da primi osam golova.

Sve je počelo u 1. minuti kada je Oscar pogodio za vodstvo svog tima i već se tada dalo naslutiti šta čeka goste na ovom susretu. Sredinom prvog dijela meča isti igrač je postigao i drugi gol, a Hulk je pred odlazak na odmor sa penala postavio rezultat 3:0.

U nastavku susreta probudili su se i domaći igrači u ekipi Shanghaija, a prvi je mrežu gostiju zatresao Wu Lei u 60. minuti. Kasnije su pogađali Wu Lei, Oscar, Wu Lei i Lu Wenjun te je postavljen konačni rezultat od 8:0.

Za ekipu Daliana Carrasco i Gaitan su odigrali cijeli meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi