Ekskluziva France Footballa: Zidane naredio kupovinu igrača Liverpoola!
Zidane se vratio u Real, a na ljeto će imati barem 300 miliona eura za transfere

Mane dolazi u Real?

Ekskluziva France Footballa: Zidane naredio kupovinu igrača Liverpoola!

E. Škorić

Mnoga se velika imena vežu za Real Madrid nakon što je klub za trenera ponovo postavio Zinedinea Zidanea.

Zizu se vratio u Real, a na ljeto će zajedno s Florentinom Perezom da dovede barem dvije velike zvijezde na Santiago Bernabeu.

Pojavulju se razna imena, najviše Eden Hazard i Kylian Mbappe, no ugledni France Football je objavio da Zidane insistira na dovođenju Sadija Manea, sjajnog nogometaša Liverpoola.

Mane ima ugovor s Redsima do 2023. godine i ne treba ni napominjati koliko je cijenjen i važan na Anfieldu, ali to neće spriječiti Kraljeve da pokušaju da ga kupe na kraju sezone.

Senegalac je nedavno zabio dva gola protiv Bayerna u Ligi prvaka, a ove sezone je u Premier ligi postigao 17 golova i definitivno je igrač koji može da bude prevaga u bilo kojem timu, pa i u timu Real Madrida.

Navodno je ranije dok je Zidane vodio Real, Mane bio dogovorio transfer u Španiju, no to je propalo iz nekih razloga, ali sada nas očekuju novi pregovori.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane poštuje Manea, dobro ga poznaje, a Perez je spreman da da preko 100 miliona eura za nejgove usluge. Inače, igrača je Liverpool u ljeto 2016. doveo za nešto više od 41 miliona eura iz Southamptona, a dvije godine kasnije je potpisao novi ugovor s Liverpoolom, prema kojem zarađuje osam miliona eura po sezoni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ma daj cuj Mane u Real hehe cula, kazala. Mane nema klase za Real. Dobar je igrac ali Real treba da dovede Neymara, Eriksena i Hazarda i mozda jos jednog u veznom redu Kante ili mozda jednog odbranbenog kao sto je Koulibaly
2 0
arman4
ovaj real haman pokupova pola europe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi