Počelo je: Real poslao ponudu za Hazarda, Chelsea odmah odgovorio

Plavcima je to malo

Počelo je: Real poslao ponudu za Hazarda, Chelsea odmah odgovorio

E. Škorić

Reprezentativac Belgije Eden Hazard jedna je od glavnih meta Real Madrida za ljetni prelazbi rok.

Madriđani su vratili Zinedinea Zidanea, koji će formirati jak tim na ljeto, a glavni cilj je da se dovede barem jedna velika zvijezda. Za sada je u fokusu Hazard, ali njegovo dovođenje neće biti jednostavno.

Iako je Hazard neko ko je odrastao gledajući Zidanea, kojeg posebno obožava, njegov prelazak u Madrid mogao bi da postane prava saupnica, jer ni Chelsea ne želi da izgubi takvog majstora.

Navodno su Španci poslali ponudu od 80 miliona eura, a to je daleko ispod vrijednosti igrača, odnosno od cifre koju je Chelsea donekle spreman da razmatra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako je Roman Abramovič rekao 'ne' Kraljevima, tražit će najmanje 100 miliona eura, ali daleko je ljeto, bit će tu raznih pregovora.

Hazard je ranije govorio da želi da zaigra u Realu, za klub koji je obožavao kao dječak, a na ljeto bi napokon mogla da mu se ostvari ta želja, samo je potrebno da Real bude malo konkretniji.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi