"Ekskluzivno vam mogu reći da je Marcelo već sada novi fudbaler Juventusa"

"Bomba" iz Španije

"Ekskluzivno vam mogu reći da je Marcelo već sada novi fudbaler Juventusa"

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Marcelo u protekle vrijeme nije u početnom sastavu Real Madrida zbog problema s povredom, ali i nešto lošijim odnosom s trenerom Santiagom Solarijem.

Marcelo je u Real Madrid došao prije 12 godina i izrastao je u jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu. Prethodnih sezona ekipa kraljevskog kluba je bila nezamisliva bez njega, ali ove sezone se to već lagano mijenja nakon što se počelo špekulisati za Brazilac želi napustiti klub.

U posljednje vrijeme se sve više piše o tome da Marcelo želi krenuti stopama Cristiana Ronalda i naredne sezone zaigrati u dresu Juventusa. Nije tajna da gaje i Ronaldo zvao u Torino i očito je da nije trebalo dugo vremena da uvjeri bivšeg saigrača da napusti Real Madrid.

Da se tu nešto "kuha" najbolje pokazuje izjava agenta argentinskog igrača Nicolasa Tagliafica koji igra za Ajax. Ovaj lijev bek se našao na meti Real Madrida i Kraljevi ga na kraju sezone žele dovesti. Njegov agent Ricardo Schlieper je potvrdio da je to zbog toga što Marcelo sigurno napušta klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ekskluzivno vam mogu reći da je Marcelo novi igrač Juventusa i da je tu sve dogovoreno. Zvali su me iz Reala i tražili da počnemo pregovore oko Nicolasa jer će im trebati hitno novi lijevi bek na kraju sezone. Marcelo je odlučio da ide i već se zna da je to jer ga je Ronaldo nagovorio", rekao je Schlieper.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi