Ekspedicija Radnika krenula put Zlatibora
Foto: FK Radnik Bijeljina

Dogovorene tri utakmice

Ekspedicija Radnika krenula put Zlatibora

Ekipa Radnika iz Bijeljine pripreme za novu sezonu će nastaviti na Zlatiboru.

Nakon što su prethodnih dana vrijedno radili u Bijeljini i pritom odigrali dvije kontrolne utakmice, izabranici Slavka Petrovića drugi dio priprema će odraditi u Srbiji.

Ekspedicija Radnika sačinjena od 23 fudbalera danas je u jutarnjim satima krenula put Zlatibora gdje će ostati devet dana, a već su zakazane i tri utakmice.

Prvu provjeru Plavi će na Zlatiboru imati protiv Sloge iz Požege, zatim će snage odmjeriti sa Spartakom, dok će treći protivnik biti Inđija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je još nezahvalno govoriti o ambicijama Radnika, realno je očekivati da ovaj klub i u novoj sezoni nastavi s trendom dobrih igara te plasmana u gornji dio Premijer lige BiH.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 0
Pozitiva
Idemo Radnik, nastavite gdje ste stali...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi