Elche bez Stevanovića trijumfovao kod Betisa

Španska Primera, 9. kolo

Elche bez Stevanovića trijumfovao kod Betisa

Fudbaleri Elchea ostvarili su pomalo iznenađujuću pobjedu nad Betisom u Sevilli rezultatom 2:1 u devetom kolu španske Primere.

Del Moral je u 29. minutu goste doveo u vodstvo, a prednost je pet minuta kasnije uduplao Fidel. Pet minuta prije kraja prvog poluvremena Molina je postigao utješni gol za domaćina, ali za nešto više tim iz Seville nije imao snage, iako su gotovo cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više obzirom na isključenje Cisme.

Miroslav Stevanović nije konkurisao za večerašnju utakmicu. Betis je ostao na petnaestoj poziciji sa osam bodova, dok je Elche sa dvanaest bodova napravio skok na deveto mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti