Sudija napravio pravi haos na meču Elchea i Reala: Ko je više oštećen?
Foto - Screenshot

Vazquez se nije snašao

Sudija napravio pravi haos na meču Elchea i Reala: Ko je više oštećen?

M. Šljivak

Real Madrid ostvario je plasman u četvrtfinale Kupa kralja.

Madridski tim je večeras nakon produžetaka savladao Elche s 2:1, a do trijumfa su stigli zahvaljujući preokretu te golovima Isca i Hazarda.

Elche je u 120. minuti uspio postići izjednačujući gol. Fidel je zabio, ali je sudija Jorge Figueroa Vazquez zaustavio slavlje domaćih.

On je smatrao da je Gonzalo Verdu neposredno prije gola napravio prekršaj nad Lucasom Vazquezom i poništio je pogodak.

Uzaludni su bili protesti igrača Elchea. Sudija nije promijenio odluku i Elche je ostao bez izjednačenja.

Oglasi

Sudija Vazquez je imao nekoliko sumnjivih odluka tokom utakmice. Isključio je Marcela, a prekinuo je i akciju Reala koji je bio u gol-šansi.

Igrača Elchea Tete Morentea Toni Kroos nije ni dotakao. Sudija je negdje vidio prekršaj i zaustavio je akciju koja je mogla donijeti gol, a zatim je Kroosu pokazao žuti karton.

Izuzetno loše suđenje imao je Jorge Vazquez i vrlo lako bi mogao na hlađenje nakon ovog meča.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ništa novo kad je u pitanju taj fašistički klub.Od đenerala franka pa na ovamo sve im je bilo na ovaj način.Krađom.I nazivaju se kraljevi.Prije bi rekao LOPINE
3 16
Klicko
Ali kako uvijek real izađe kao pobjednik kad sudije pogriješe?Sumnjivo do bola.
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti