Eldar Ćivić produžio ugovor s mađarskim velikanom

Ostaje vjeran Ferencvarošu

Eldar Ćivić produžio ugovor s mađarskim velikanom

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Eldar Ćivić produžio je ugovor s Ferencvarošem.

Defanzivac je u petak zvanično potpisao novi ugovor, čime je nagrađen za dobre partije koje pruža od dolaska u Mađarsku.

"Veoma smo sretni što smo postigli dogovor s Eldarom, veseli nas što je član našeg tima", rekao je direktor kluba Tamás Hajnal.

"Vrlo je kvalitetan lijevi bek, jedna od njegovih najvećih kvaliteta je što pomaže saigračima opasnim dodavanjima i priprema puno golova svake sezone. Znamo i šta trebamo poboljšati, na tome ćemo raditi. Naš zajednički cilj je i dalje biti uspješni kao što smo bili u posljednje tri godine. Želimo da Eldar nastavi igrati važnu ulogu u tome”, zaključio je sportski direktor Mađara.

Ćivić je u Budimpešti od ljeta 2019. godine, a prethodno je igrao u Češkoj za Slaviju Prag.

Ove sezone nastupio je 17 puta za Ferencvaroš, a ima pet asistencija.

Top Komentari

BiHScout
Jedan od rijetkih reprezentativaca koji daje sve od sebe al ne zna ama bas nista
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi