Dvojica bh. igrača u idealnom timu kvalifikacija
FOTO: T. Hebib

Zauzeli svoje mjesto u defanzivi

Dvojica bh. igrača u idealnom timu kvalifikacija

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine iza sebe ima rezultatski i bodovno najlošije kvalifikacije u historiji.

Kvalifikacije za SP 2022. godine u Kataru završili smo sa sedam bodova iz osam mečeva i kao četvrtoplasirani u grupi, a iza nas je ostala samo selekcija Kazahstana sa tri osvojena boda.

Zmajevi su odigrali neke dobre mečeve, izdvajaju se gostujući remi protiv Francuske i Ukrajine, a neki od reprezentativaca su odigrali sjajan ciklus, što nije promaklo ni evorpskim statističarima.

Tako je popularni whoscored.com  objavio idealni tim naše kvalifikacione grupe, gdje su svoje mjesto pronašli Eldar Ćivić i Anel Ahmehodžić u fazi odbrane.


Ahmedhodžić je i u idelanom timu novembarskog kola zajedno sa Miroslavom Stevanovićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pored navedenog Anel Ahmehodžić je uvršten među najstandardnije fudbalere u tekućim kvalifikacijama, odnosno igrač koji je najviše bio u timu kola u jednoj kvalifikacionoj grupi.

Top Komentari

King_Kenny
...e cuj Civic u idealnom timu HAHAHAHHAHAHA...jos jedan dokaz da u ovom WhoScored rade totalni debili koji uopste ne prate utakmice...i jos napisali "ugledni WhoScored" hahahahahhaha...
19 1
tip
Na kojim su ovi drogama?
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti