Na pomolu sjajan transfer Eldara Šehića

Bivši fudbaler Željezničara

Na pomolu sjajan transfer Eldara Šehića

A. Čaušević

Bivši lijevi bek Željezničara Eldar Šehić je nakon samo jedne sezone u Češkoj blizu novog odličnog transfera. 

Šehić je prošlog ljeta stigao u Karvinu, a nakon odličnih igara u dresu kluba skrenuo je na sebe pažnju mnogo jačih i kvalitetnijih ekipa u Češkoj.

Prema posljednjim informacijama 22-godišnjak je blizu transfera u ekipu Banika iz Ostrave koja je prošle sezone igrala play-off za prvaka.

U javnost su procurili i detalji mogućeg iznosta odštete, pa bi Karvini za prodaju bh. fudbalera trebalo pripasti oko 300.000 eura.

Bivši omladinac BiH je u prošloj sezoni bio i više nego standaradan sa 29 nastupa u svim takmičenjima uz po gol i asistenciju.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Nakon što je promijenio nekoliko omladinskih škola Šehić je seniorski fudbal počeo igrati u Željezničaru, a jedno vrijeme je boravio i na posudbi u TOŠK-u.

Na kraju prošle sezone napustio je Željezničar te odlučio da svoju sreću okuša u inostranstrvu što se pokazalo kao puni pogodak već nakon jedne sezone.

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...ja mislio ide minimum u Borussiju Dortmund.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi