"Uživali smo u jelu s Laportom, očekujemo da Galatasaray pobijedi, ništa manje od toga"

Elmas pred duel s Barcelonom

"Uživali smo u jelu s Laportom, očekujemo da Galatasaray pobijedi, ništa manje od toga"

Eldar Ganibegović

Večeras se igraju i prve utakmice osmine finala Evropske lige.

Jedan od zanimljivijih susreta na Nou Campu će odigrati Barcelona i Galatasaray.

Iako je Barcelona jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog takmičenja i veliki favorit u duelu protiv turskog kluba, predjesnik gostiju iz Istanbula Burak Elmas očekuje pobjedu svoje ekipe.

"Laporta nam je pričao o historiji Barcelone, oni uistinu jesu više od kluba. Mi smo isto ispričali priču o Galatasarayju i kako je on bitan dio naše kulture te smo im pružili priliku da ju bolje upoznaju", rekao je Elmas i dodao:

"Uzbuđeni smo oko utakmice, nadamo se da će biti zanimljiva. Naša ekipa je dobro pripremljena, sve će biti na nivou. Uvijek očekujemo da Galatasaray trijumfuje, ništa manje od toga."

"Uživali smo u objedu s gospodinom Laportom. Oba kluba imaju duboko ukorijenjene historijske vrijednosti", zaključio je Elmas.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Utakmica je na rasporedu od 21 sat, a u istom terminu igraju se susreti Atalanta - Leverkusen, Braga - Monaco i Rangers - Crvena Zvezda, dok od 18:45 počinje duel Seville i West Ham Uniteda.

Podsjetimo, Leipzig je već u četvrtfinalu jer je njegov protivnik Spartak izbačen zbog sankcija Rusiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi