I Bosna i Hercegovina će imati svog predstavnika na utakmici Napoli - Barcelona
Elmir Pilav posmatrač suđenja na meču Lige prvaka.

Meč se igra 21. februara

I Bosna i Hercegovina će imati svog predstavnika na utakmici Napoli - Barcelona

E. Ganibegović

Bosna i Hercegovina će imati svog predstavnika među službenim licima na utakmici osmine finala Lige prvaka između Napolija i Barcelone.

Prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka 21. februara će igrati Napoli i Barcelona. Meč se od 21 sat igra na Diego Armando Maradona stadionu.

Među službenim licima Bosna i Hercegovina će također imati svog predstavnika. Naime, posmatrač suđenja biti će Elmir Pilav.

Sudijski tim čini ekipa iz Njemačke. Glavni sudija biti će poznati Felix Zwayer.

Stefan Lupp i Robert Kempter će mu biti pomoćnici, dok je četvrti sudija Sven Jablonski.

Bastian Dankert i Soren Storks, također Nijemci, biti će u VAR sobi, dok je delegat utakmice Kipranin Adonis Procopiou.

Oglasi

Biti će to utakmica u kojoj nema favorita. Vrlo vjerovatno će se o putniku u četvrtfinale odlučivati tek u revanšu koji će se igrati u Španiji za tri sedmice.

Irfan Peljto sudio Real Madridu

Podsjetimo, prošle sedmice RB Leipzig i Real Madrid igrali su u Njemačkoj susret osmine finala. Gosti su slavili 0:1, a meč je sudija bh. sudijska ekipa.

Irfan Peljto je bio glavni sudija, a pomoćnici su mu standardno bili Davor Beljo i Senad Ibrišimbegović. Miloš Gigović je bio četvrti sudija. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon toga je Irfan Peljto trebao suditi meč Željezničar - Zrinjski, no otkazao je zbog bolesti. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi