Saopštenje predsjednika UO FK Sloboda

Prvi čovjek Slobode otpustio sve u klubu, osim sebe

30

Komentari (30)

SEJFUDIBIKODZE
vidim ovdje niko nie tuzlak ,samo nedodirljivi ,serem se na tuzlansku elitu,koja se bogatila ,na profiterstvu,nema vise Bankerove ,pasabunaraca,batvana ,mosnicana tusnja ,molusana,solene i raje solane,rudarske,koji su iznjeli rat na ledjima,popisam se na sve novokomponovane tuzlake,i nabijem slobodu na.K. vrijeme je da ovaj dugogodisnji bolesnik umre,. Pozdrav za tuzlansku raju ako jos postoji,i za svakog ko se prepozno u ovome
abe_17
Da je on pametan on bi to ranije uradio a ne sad kad ispadamo
user1676448536
Evo se znalo od pocetka sezone kad si doveo JAHU za trenera tako je na kraju zavrsilo sve je ne ozbiljno
Mustafa
Ubij se skote uoropastio si nasu svetiinju kako mislis izaci u carsiju pred tuzlake ?
HamzaVojvoda
E moji dragi tuzlaci da vama vas tuzlak kaze. Ovo je sve isplanirano, sloboda mora da nestane. Prosli put ih je zezno malo mr.Husic i gosn Ciro ali ovaj put nece moci niko slobodu izvuc. U medjuvremenu pravi se sve veci novi tuzlanski klub standardna koja vec sezona u ligi kao ogledalo nove demografije tuzlanske. Valjda ce te razmet. Isto kao sto sam ja sada vec uveliko bivsi tuzlak tako ce i sloboda biti bivsa kao ogledalo nekog drugog vremena a tuzlu naseljavaju sada neki novi klinci neki novi klinci.....
Mustafa
Zao mi te je prijatelju koliko si glup i corav kod ociju gdje ti je ta tvoja demografija? Pa taj tvoj vjestacki Glogova Ciity igra pred oraznim stadionom. Vise macaka i kerova lutalica bude na Tusnju nego tih tvojih novih tuzlaka! Fudbal se igra radi gledalaca a ne za duhove !
kurjak
@HamzaVojvoda Pokušali su to i veći politički igrači sa Zmajem od Bosne i svi znamo kako je to završilo.Sama ti pjesma navijačka kaže Samo Tuzla je samo Tuzla je pjesme pjevala,kontra chetnika kontra ustasha konta SDA nacionalista.
kurjak - HamzaVojvoda je teski chetnik na kvadrat, ja ne vijerujem njegovom komentaru i ne vijerujem da je HamzaVojvoda Tuzlak, on sa Tuzlom nema veze, njemu je glavni Borac Banja Luka i Partizan - Beograd.
Mustafa - HamzaVojvoda je chetalj - chedo - chetnik, odavno ja pratim njegove komentare, on nije Tuzlak i sa Tuzlom nema veze, boli njega briga za Slobodom i za Tuzla Citi, on brine o Borcu Banja Luka i Partizan Beograd i njemu nije ime Hamza, iza ovog Hamze krije se neki Marko.
Mustafa - HamzaVojvoda je chetalj - chedo - chetnik, odavno ja pratim njegove komentare, on nije Tuzlak i sa Tuzlom nema veze, boli njega briga za Slobodom i za Tuzla Citi, on brine o Borcu Banja Luka i Partizan Beograd i njemu nije ime Hamza, iza ovog Hamze krije se neki Marko.
HamzaVojvoda
ti balavce ujkaro @Nogometas ces meni reci. Pa ja sam bio u tuzli 100 metara od kapije kad se kapija dogodila ujkaro. Ja sam bio prisutan u dvorani i slavio kad su kadeti sloboda dite pobjedili zvjezdu u mejdanu i postali prvaci Juge to samo stari tuzlaci znaju o tome, ebo li ti tudjman sve tvoje
rabodimis
Brate i sebe otpusti, to ti je najpametnije.. Sve si to znao i sutio si, tctctc.. Reagovao si ko mrtav konj, kriv si 100%. Bar si pokazao neku odgovornost i to je ogroman napredak. A Sloboda nek rastjera te alkoholicare i brzo ce nazad, stas..
E sada neka FK Sloboda pokusa da nadje nekog novog sponzora, to jest nekog novog Husica iz Amerike, i treba naci nekog novog Ciru za trenera da bi ste se hitno vratili iz druge lige u BH premijer ligu, ali sumnjam da ce Sloboda uspjeti, ovako ostaje stadion Tuzla Citiju, a Sloboda moze igrati svoje utakmice u drugoj ligi na nekoj livadi, jer svakako se utakmice igraju na livadama u drugoj ligi BiH.
Slana_carsija
Dosta više i sa Husicem! Eno Sloga Simin Han izborila Evropu
Slana_carsija - Sloga Simin Han - Tuzla Citi ostala je u BiH premijer ligi a vi igrajte na livadama federalne lige i ko zna kad ce se Sloboda vratiti u BiH premijer ligu.
Alfred
Šećo neznalico, Kako te nije sramota. Trebao si davno odstupiti, ali pošto nemaš obraza, trebalo je davno otjerati te ****jivim motkama. Tebe i tvog babu treba protjerati iz Tuzle. Mrš smradovi licemjerni.
Alfred
Šećo neznalico, Kako te nije sramota. Trebao si davno odstupiti, ali pošto nemaš obraza, trebalo je davno otjerati te ****jivim motkama. Tebe i tvog babu treba protjerati iz Tuzle. Mrš smradovi licemjerni.
MaDaj
Kao neko ko je nekada davno gotivio slobodu mogu da kažem odkad su otjerali covijeka koji ih je podigao sa dna dna … ništa im dobro ne želim
Slana_carsija
Ovaj ne prestaje da misli kako smo mi budale! Kreteni jedan, obećao si 10 najboljih igrača, a ispadas kao zadnji na tabeli. Je$li te svi racunari svijeta. Ne znam samo da li si bezobrazan ili glup, ili oboje
user1659354598
Kazes javno ko je doveo ublehu koja nikoga nije trenirala da vadi Slobodu,e to je kljucno predsjednice onda tom covjeku koji je doveo ovu budalu za trenera dozivotno zabraniti da dolazi u grad Tuzlu a kamoli na Tusanj,Sloboda bi sigurno ostala da Jahica niste otjerali a ovu budaletinu doveli
Mido
Budaletino jedna! JAHIĆ te i doveo do mjesta na kojem smo sada.
user1659354598
Konju jedan Jahic je Murinjo za ovoga
TarpiTarpi
Gazda hahahhahahaha
user1680563303
Kako mrtav covjek moze da nasllijedi samog sebe?
bunnyhz
Druga Liga ?????
NorthSide
Hahahahahaha e ovo je gospodin!
kurjak
I ti se goni u tri pichke materine.
bunnyhz
Ma neka ste ispali!! Dabogda se ugasili skroz!!
kurjak
Hvala chetnik.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti