Elneny, ti živiš u oblacima: Zadao je sebi visok cilj

Želi da bude poput Henryja

Elneny, ti živiš u oblacima: Zadao je sebi visok cilj

Teme:

Egipatski vezni fudbaler Mohamed Elneny igrač je Arsenala od januara prošle godine, ali poručuje da je od prvog dana u ovom klubu imao samo jedan cilj.

Naime, on želi postati legenda Arsenala kao što je to bio Thierry Henry. Elneny je ove sezone odigrao 11 mečeva u Premiershipu, ali samo šest puta je bio starter pa je jasno da se on još uvijek bori za mjesto u prrvom timu.

Ipak, uprkos tome ovaj Egipćanin ima visoke ciljeve i želi biti legenda poput Henryja.

"Želim biti legenda ovog kluba, poput Henryja. Mislim ne baš kao on. Imam neke druge kvalitete i drugačiji karakter. Želim biti drugačiji od svih koji su tu bili prije mene. Otkad sam došao ovdje, samo mi je to u glavi. Želim postati legenda Arsenala", rekao je Elneny.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je u redove Topnika stigao prije 12 mjeseci iz Basela. Ove sezone je upisao jednu asistenciju na 11 mečeva Premiershipa te je osim toga odigrao i pet mečeva u Ligi šampiona te tri u Liga kupu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi