Elvedin Begić: Ne treba nam ovakva Druga liga!

Jasna poruka delegatima na Skupštini NS FBiH

Elvedin Begić: Ne treba nam ovakva Druga liga!

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

U hotelu Holiday u Sarajevu u 14 sati je počela sjednica Skupštine Nogometnog saveza Federacije BiH.

Na sjednici je prisutno 37 od 40 delegata, a očekuje se da će biti veoma uzbudljivo. Pored čelnika NS FBiH, te delegata, na Skupštini se pojavio i predsjednik Nogometnog saveza BiH Elvedin Begić.

Begić je istakao da u 14 sati ima još jedan sastanak, ali da je ipak izabrao da dođe na današnju Skupštinu. Poželio je delegatima sretan i uspješan rad.

Jedna od tački na današnjoj Skupštini će biti reorganizacija Druge lige FBiH, a iste se dotakao i sam Begić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

"Nedopustivo je da nema reorganizacije Druge lige. Bh. nogometu i nikom od nas ne treba ovakva Druga liga", jasan je bio Begić te tako poslao poruku delegatima.

Trenutno u našoj zemlji imaju četiri Druge lige (Sjever, Centar, Zapad i Jug). Plan je da od nove sezone postoje dvije Druge lige, a sve će biti jasnije nakon današnje Skupštine.

Top Komentari

Popaye
olimpic ulazi u premijer ligu a komunjarski velež neće hahahahahahaa hajmo olimpic vole te tvoje popularne ćune
0 15
SamirSalihovic
Gospodine urednice S. Mlaco, U nasoj zemlji postoje 6 dugih Liga a ne 4. Druga Liga FBiH - jug Druga Liga FBiH - centar Druga Liga FBiH - sjever Druga Liga FBiH - zapad Druga Liga RS - istok Druga Liga RS - zapad
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi