ISPRAVAK VIJESTI: Begić nije izabran u Izvršni odbor UEFA-e
Predsjednik Fudbalskog saveza BiH dobio veliku čast na današnjoj sjedinici Izvršnog odbora UEFA-e.

Na današnjoj sjednici u Rimu

ISPRAVAK VIJESTI: Begić nije izabran u Izvršni odbor UEFA-e · Udarna vijest

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić ipak nije izabran u Izvršni odbor UEFA-e.

Begić je osvojio 15 glasova delegata što u konačnici ipak nije bilo dovoljno da nađe svoje mjesto u četverogodišnjem mandatu.

Ovo su imena svih izabranih:

Florence Hardouin (Francuska), Sandro Csany (Mađarska), Luis Rubiales (Španija), Davor Šuker (Hrvatska), Fernando Gomes (Portugal), Jesper Moller Christensen (Danska), Arman Duka (Albanija) i Andrii Pavelko (Ukrajina).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, danas i jučer se u Rimu održava redovna sjednica Izvršnog odbora UEFA-e na kojem su između ostalog birani i novi članovi koji su dobili četverogodišnji mandat. Izabrano je ukupno osam novih članova od kojih je jedna dama i to Francuskinja Florence Hardouin.

Sve se održava u sklopu redovnog Kongresa Evropske fudbalske federacije na kojem je također potvrđeno da će u naredne četiri godine predsjednik UEFA-e ostati Aleksandar Čeferin. Podsjetimo, on je bio i jedini kandidat za ovu funkciju.

Top Komentari

Zvatic
Zemljo otvori se.
8 0
Samkodk
Culicu lati se ziv bio krampe i lopate i mani se novinarstva..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi